Over ons

“Passie is de gps van de ziel”

Inforganize is een onderneming van Kees van de Water en Miranda Slob.

Waar Inforganize voor staat: organisaties creëren waar mensen – weer – goed met elkaar samenwerken en in die samenwerking op een effectieve manier ondersteund worden door de systemen. Ten behoeve van de klant. En daardoor ten behoeve van de aandeelhouder.
Fundament: authentiek en onorthodox ondernemerschap. Vanuit passie.

 

Kees van de Water

Kees van de Water

Financiële achtergrond en opleiding en een bedrijfs- en menskundige ontwikkeling. Goed in het helder analyseren van situaties en vraagstukken, kan die helderheid met kracht werkzaam maken. Kenmerkend: de zoektocht naar groei en ontwikkeling. Die zoektocht, gemengd met passie en een tikkeltje eigenwijsheid (‘dat kan ik beter’) hebben in 1999 tot de oprichting van Inforganize geleid.
Expert op het gebied van het geldstelsel en banken (oprichter van Stichting Handjecontantje.org)

 


Inforganize is een samentrekking van ‘informatiseren en organiseren’ en dat is direct hetgeen waarmee Inforganize zich onderscheidt; de kracht van Inforganize is dat we het proces van informatiseren en organiseren als een lemniscaat beweging zien, waarbij de organisatie en informatisering iteratief met elkaar veranderen.
We begeleiden het hele proces van begin tot eind.

Miranda over Kees:

Structuur, overzicht, nauwkeurig, creatief, puntjes op de i, enthousiast, inzet, betrokken, teamspeler, positief, onderzoekend communicatief, humor, financieel. Verbinden, out of the box denken, ondeugend.

 

Miranda Slob

Miranda Slob

Een achtergrond die schijnbaar niets te maken heeft met wat Inforganize is/doet. Schijnbaar.
Apothekersassistente en medisch secretaresse. Werkte op de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis: doen wat in het moment nodig is – soms standaard, soms extreem trauma, en alles er tussenin. Regelt alle zorg rond haar EMB kind (“ernstig meervoudig beperkt”). Geeft trainingen op het gebied van – integere/intieme – communicatie, bedrijfsopstellingen en coaching.

Kees over Miranda:

Groot bewustzijn, creatief-ondernemend, “kansjesmakelaar”, vanzelfsprekende lef, zeer goede luisteraar (hoort ook wat er níet gezegd wordt), grote integriteit en daardoor heel betrouwbaar, onorthodox, manager, ziet dingen lang voordat andere mensen ze zien en die mensen zien ze pas dóórdat zij ze ziet, weet wat nodig is en handelt daarnaar, grote inzet en besef van wat nodig is, explorerend,  stevig en compassioneel, zeer intuïtief. Kan mensen lezen als geen ander.

 

Wat we doen vanuit wat/wie we zijn:

Wij leggen de puzzelstukjes van je bedrijf op de juiste plek.

Daardoor werken je mensen weer goed samen, met elkaar en met de systemen.

Met als resultaat: tevreden klanten, tevreden medewerkers en tevreden aandeelhouders.

Kernwoorden:
  • visievorming
  • inspiratie
  • verbinding
  • samenwerking
  • structuur
  • communicatie
  • klantprestatie
  • winstgevendheid