Over ons

"Passie is de GPS van de ziel"

Waar Inforganize voor staat: organisaties creëren waar mensen – weer – goed met elkaar samenwerken en in die samenwerking op een effectieve manier ondersteund worden door de systemen. Ten behoeve van de klant. En daardoor ten behoeve van de aandeelhouder.
Fundament: authentiek en onorthodox ondernemerschap. Vanuit passie.

Inforganize is een samentrekking van ‘informatiseren en organiseren’ en dat is direct hetgeen waarmee Inforganize zich onderscheidt; de kracht van Inforganize is dat we het proces van informatiseren en organiseren als een lemniscaat beweging zien, waarbij de organisatie en informatisering iteratief met elkaar veranderen. We begeleiden het hele proces van begin tot eind.

Inforganize is een onderneming van Kees van de Water en Miranda Slob.

Kees van de Water

Financiële achtergrond en opleiding met een bedrijfs- en menskundige ontwikkeling. Goed in het helder analyseren van situaties en vraagstukken, en die helderheid met kracht werkzaam maken.

Kenmerkend: de zoektocht naar groei en ontwikkeling. Die zoektocht, gemengd met passie en een tikkeltje eigenwijsheid (‘dat kan ik beter’), hebben in 1999 geleid tot de oprichting van Inforganize.

Expertise op het gebied van het geldstelsel en banken (oprichter van Stichting Handjecontantje.org).

Missie:  een samenleving helpen creëren waar mensen in vrijheid hun levensenergie en creatiekracht kunnen uitdrukken.

Miranda over Kees:
“Structuur, overzicht, nauwkeurig, creatief, puntjes op de i, enthousiast, inzet, betrokken, teamspeler, positief, onderzoekend communicatief, humor, financieel. Verbinden, out of the box denken, ondeugend. Kees kan op een heldere, toegankelijke manier ingewikkelde zaken zodanig uitleggen dat die voor een leek volledig begrijpelijk zijn.”

Miranda Slob

Een achtergrond die schijnbaar niets te maken heeft met wat Inforganize is/doet. Schijnbaar.

Apothekersassistente en medisch secretaresse. Werkte op de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis: doen wat in het moment nodig is – soms standaard, soms extreem trauma, en alles er tussenin. Regelt alle zorg rond haar EMB kind (“ernstig meervoudig beperkt”). Geeft trainingen op het gebied van – integere/intieme – communicatie, bedrijfsopstellingen en coaching.

Kees over Miranda:
Groot bewustzijn, creatief-ondernemend, “kansjesmakelaar”, vanzelfsprekende lef, zeer goede luisteraar (hoort ook wat er níet gezegd wordt), grote integriteit en daardoor heel betrouwbaar, onorthodox, manager, ziet dingen lang voordat andere mensen ze zien en die mensen zien ze pas doordát zij ze ziet, weet wat nodig is en handelt daarnaar, grote inzet, explorerend,  stevig en compassioneel, zeer intuïtief. Kan mensen lezen als geen ander. Strategisch.

Wat we doen vanuit wat/wie we zijn:

Wij leggen de puzzelstukjes van je bedrijf op de juiste plek. Daardoor werken je mensen weer goed samen. Met elkaar en met de systemen.

Het resultaat? Tevreden klanten, tevreden medewerkers en tevreden aandeelhouders.

Kernwoorden:
• visievorming
• inspiratie
• verbinding
• samenwerking
• structuur
• communicatie
• klantprestatie
• winstgevendheid