EHBCC oud

We leven in bijzondere tijden. De Coronacrisis heeft tot (overheids)maatregelen geleid die een flinke impact hebben voor de winstgevendheid van ondernemingen – zowel in positieve als in negatieve zin. In beide gevallen kan Inforganize veel voor je betekenen.

Hoe krijg je je bedrijf zo goed mogelijk door deze crisis?

 

Ondernemers staan door de coronamaatregelen voor ongewone uitdagingen. Een bijzondere tijd vraagt om onorthodox denken en doen. Daarom hebben we aan ons dienstenpalet “EHBCC” toegevoegd – Eerste Hulp Bij Corona/Crisis. In het kort: ondernemers goed in de financiële sturing zetten d.m.v. inzichtgevende (liquiditeits-)prognoses en vervolgens begeleiding bij gesprekken met bank, belastingdienst, crediteuren en debiteuren. Aanvullend bieden we – financieel – interim management.

 

Wat doen we concreet:
  • maken van een omzet-, resultaten-, balans-  en daarvan afgeleid een liquiditeitsprognose (op maandbasis, voor de komende 12 maanden);
  • op basis daarvan: begeleiding bij gesprekken met de bank, belastingdienst, crediteuren en debiteuren. Het doel daarvan: vertrouwen winnen, afspraken maken, inzicht in de inbaarheid van de vorderingen.